2 gedachtes over “De taal van mijn gevoel

  1. Mitchel schreef:

    Slmt Sore Tante
    Ik heb een vraag aan u , u heeft ooit lesmateriaal geschreven voor Onderwijs in de Eigen Taal en Cultuur (Moluks Maleis). Ik loop heel het internet af te zoeken maar kan u boek nergens meer vinden. Weet u nog een optie hoe ik eraan kan komen ? Daarnaast geniet ik echt van uw mooie en leuke verhalen !

    Groetjes Mitch Siahainenia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s